maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kolikon molempia puolia

Stara on edistynyt sen verran että se jopa hyppää maassa makaavan, hieman isomman puunrungon yli. Kohelointia se vielä on, mutta se hyppää joka on valtava edistysaskel. Se myös tasapainotteli kaatuneen rungon sekä leveän kannon päällä. Koira horjuu ja huojuu ja tasapainon pettäessä tulee vauhdilla alas (runkojen päältä), mutta se nousee aina uudelleen.
Tässä video jossa Stara nousee kannolle ja alas:
Olen katsonut videon miljoonaa kertaa sillä olen haltioissani että koira vihdoin hyppää. Tällaiset edistykset saavat miettimään että ehkä tää tästä.

Sitten se kolikon toinen puoli... Viimeiset kaksi viikkoa olen siivonnut päivittäin, jopa useamman kerran päivässä, pissaa ja ulosteita lattioilta ja jälleen eilen herätessäni haisi pissa tyttären huoneessa. Oltiin oltu yöllä ulkona tunnin verran ja tultiin kotiin puoli kahden aikaan, ja heti aamusta ennen yhdeksää kusta sisällä. Torstaina tehtiin yli puolentoista tunnin lenkki Staran kanssa, jonka jälkeen olin toiset puolitoista tuntia Riesan kanssa lenkillä Staran jäädessä kotiin puolison ja tyttären kanssa. Kun pääsin Riesan kanssa kotiin, oli Stara juuri pissannut sisään ja puolisoni piti sitä aloillaan ettei se kävelisi lätäkön läpi ja levittäisi sotkua ympäriinsä. Ja ei, täällä ei ole satanut kahta viikkoa.
Stara on viime aikoina myös kaatuillut turhankin herkästi joitakin kertoja. Onko näillä yhteyttä tuohon tasapainoharjoitteluun? En tiedä, ehkä jonkin verran, mutta pissailua on ollut tiheästi jo ennen hypyttämistä. Hypytkään eivät ole olleet mitään super isoja joten tuollaisen about 70cm, lähes kaksi vuotiaan koiran pitäisi kyllä selvitä niistä ongelmitta. Toisaalta pissailu ja kaatuilu on alkanut tiheänä suunnilleen samoihin aikoihin, joten onko niillä sitten yhteyttä?

Tää alkaa olla jo tähtitiedettä... Aletaan mieluummin vesisotaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti