lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kuluneen viikon tapahtumia

Varmaan liian aikaista hillua, mutta Stara on ollut viikon tekemättä tarpeitaan sisälle!!!
Vettä on tullut kuin aisaa ja välistä jopa arska paistanut, mutta yhtäkään ulostetta tai pissaa ei ole tarvinnut siivota. Mä olen iloinen. On astetta rankempaa elää vajaalla sisäsiisteydellä varustetun aikuisen kuin pennun kanssa. Mulle sanottiin joskus että "sähän niin tykkäät pennuista. Nyt sul on ikuinen pentu!!!". Joopa... Mä toivon että tuo oli heitetty vitsillä, vaikkakin jokaisessa vitsissä on aina puolet totuutta.

Asiasta öljyväreihin. Käytiin tallilla hevosia katsomassa tällä viikolla, ja Stara haastoi hannes pystyssä hevosia leikkimään eikä ymmärtänyt miksei ne lähde mukaan. Suuresta innosta johtuen jouduttiin laittaa koirat karsinaan välttyäksemme suuremmilta vahingoilta. Se näytti jotakuinkin tältä:
Tallin jälkeen suunnattiin kaverin luokse kahvittelemaan, ja alla kuvasatoa vierailun ajalta. Kuvissa vapaana juoksee kaverin 8kk ikäinen csv narttu ja toisen karsinakaveri joka on reilu 2v, ja Stara 20kk notkuu vihreässä liinassa. Karsinatoveri on myös osittain liinassa koska muuten vapaus ottaa vallan. Hölmöt...

Kaiken kaikkiaan oli ihana päivä, ja sääkin suosi. Oli muuten poika "hieman" väsynyt seuraavat kaksi päivää. Lenkkeilystä ei tullut mitään kun Stara vaan löntysti eikä jaksanut oikein innostua mistään. Puistoon kun mentiin, se kävi vaan makaamaan aina haisteltuaan hetken.

Ensi maanantaina otan Staran mukaan kun olisi Riesan agility. En aio sitä hypyttää, mutta katsotaan mitä keksitään jos vaikka hieman tasapainoa harjoittaisi.

PÄIVITYSTÄ: Ei olisi pitänyt iloita liian aikaisin... Oltiin pitkällä kävelylenkillä puolen päivän aikaan, jonka jälkeen lähdettiin ystävän kanssa eläinkauppaan. Oltiin alle tunti poissa, ja tultiin meille kahville. Istuttiin takapihalla yli kaksi tuntia samalla kun koirat söivät naudan lumpioita ulkona. Kun sitten otin koirat sisään hetki sitten (kello on on 17.40) ja istuin viideksi minuutiksi koneen ääreen lukemaan sähköpostit, oli koko olohuone kusen peitossa, kusen valuessa myös tonnin painavien uusien lipastojen alle. Tiedän sen olevan Stara koska Riesa on sisäsiisti ja lammikoiden vieressä oli roiskeita joita ei nartuilta tule. Mä olen niin loppu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti