perjantai 1. toukokuuta 2015

Puhaltelua x2

Jälleen kerran kusta ja paskaa. Voi huumori tule takaisin!!!!
Oltiin jo oltu kunnolla ulkona ja toin koirat 12 aikaan kotiin lähteäkseni kauppaan. Kaupasta tultuani noin 1,5h päästä painuin samantien takapihalle tupakalle ja päästin koirat mukaan. Stara teki pissat ulos. Tästä meni noin puoli tuntia kun se teki molemmat tarpeensa sisään, eikä tänään edes satanut. Ärsyttää.
Ja ennen kuin joku noheva tulee pätemään koiran terveystutkimuksilla, niin voin kertoa että tuota koiraa on tutkittu tonnien edestä, ja on konsultoitu eläinlääkäreitä ja muita harrastajia, seurattu koiraa neuroosiin saakka ja menetetty yöunia pohtiessa huomaanko (ja huomioinko) varmasti kaiken. Takapakit sisäsiisteydessä on kausittaisia, sen lisäksi että ovat sidoksissa säähän ja koiran väsymykseen. Tuo pystyy kevyesti pidättämään ainakin 16h. Tätä ei ole "testattu", vaan Stara pitää putkensa ummessa ihan itse jos sattuu sille tuulelle.

Sitten vähän vappuaaton illan touhuja, sen kun voi viettää myös kahvimuki kourassa koirien kanssa puistoillen :)

Kävin koirien kanssa puistossa myöhään illalla ja oltiin ehditty tunnin verran siellä olemaan, kun yhtäkkiä alkaa kuulua matalaa vahtihaukkua ja Stara tuijottaa pimeää metsää puiston vieressä. Tuo eläin kun ei koskaan turhia puhise, joten se sai aikaiseksi pienet väristykset itsellekin kun kauhuskenaariot hiipivät mieleen. Seuraavaksi räjähti Riesa, ja kun kutsuin koirat aidalta pois tuli Starakin varsin reippaasti, joka ei ole sille ihan normaalia käytöstä. Se juoksi luokse karvat pystyssä, ei hädissään vaan ehkä ennemminkin mua hakemaan, ja lähti juoksemaan takaisin aidalle varoittavan murahtelun ja puhinan saattelemana, tuo ääntely oli muuttunut vaan aavistuksen uhkaavammaksi. Kutsuin sitä uudelleen ja se tuli. Laitoin koirat hihnaan ja kävellessä autoon molemmat koirat murisi ja kulki metsää tuijottaen karvat pystyssä. Jäin hetkeksi uteliaisuuttani autoon istumaan ja pälyilemään metsikköön. En nähnyt metsässä ketään tai mitään, mutta kumpikin koirista tuijotti edelleen metsää kohti niinkuin siellä liikkuisi jokin. Ja jos se jokin liikkuu, sillä on todennäköisesti asiat hyvin. Starttasin auton ja lähdin hitaasti liikkeelle. Kun auto kääntyi, kääntyi myös koirat kontissa, katseet tiiviisti metsikössä. Hyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti