torstai 7. toukokuuta 2015

Lisää kuvia ja höpinää

Tänään aamupäivällä kuumehöyryissäni käveltiin koirien kanssa Puolisoa vastaan lähikaupalle.
Siinä odotellessa oli pakko kuvata Staraa, ohi kävelevien ihmisten hymyillessä koiran hassulle asennolle. Tällaisina hetkinä mietin että pitäisikö tuolle laittaa kyltti kaulaan jossa lukee "Keharikoira". Tiedän ettei kukaan tarkoita pahaa tuijottaessaan koiraa, mutta se tuntuu silti harmilliselta kun itse tiedän mitä ollaan käyty läpi, mikä diagnoosi on ja kuinka se vaikuttaa meidän arkeen aika rajusti. En kuitenkaan syytä ihmisiä heidän suhtautumisestaan, eiväthän he voi tietää, eikä tällaisia koiria juurikaan ole hengissä.

Tässä nyt kuitenkin muutama kuva:




Kuten näkyy, koira seisoo koko ajan aloillaan korjaamatta asentoaan mitenkään. Se ei ole missään määrin normaalia. Stara muuten pidätti taas sateen vuoksi 13 tuntia. Se pissasi vasta kun oltiin kävelemässä jo takaisin kotiin, vaikka oltiin oltu ulkona tovin aikaa. Aamullakin se pääsi takapihalle johon ei taatusti voinut pissata koska piha oli märkä. Hyi. Laitoin tarkoituksella extrapaljon vettä aamuruokaan jotta alkaisi hätä tulemaan, mutta ei. Neitikoira alkaa tosissaan rassata emännän hermoja prinsessan eleillään, tuon kokoisesta kun ei se sisälle tulevan nesteen määrä ole mikään pieni.

Päivällä katselin eilen harjoittelusta tuotua paksua pahviputkea, josta olin suunnitellut hamsterille ja kissoille virikettä. Stara kuitenkin innostui putkesta, joten pätkäisin sille about puolen metrin pätkän ja lykkäsin nokan eteen kaluttavaksi. Se sai pelkästä putkesta hupia useaksi tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti