lauantai 16. toukokuuta 2015

Koirapyykkiä

Tyttäreni kertoi äsken asiakkaan luota tullessani että Stara oli maannut aamulla paikoillaan, katsonut tytärtä ja pissannut alleen. Se ei ollut noussut vaikka kastui.
Tytär herää aina vapaapäivinä ennen meitä joten oli nähnyt tapahtuman, ja kun itse nousin aamulla ylös ennen yhdeksää ja olin lähdössä koiria viemään ulos, huomasin kyllä että se oli laskenut alleen jossain vaiheessa ja maannut pissassa sillä koiran molemmat kyljet olivat märät, mutten arvannut että se olisi maatessaan laskenut alleen ja jäänyt paikalleen makaamaan. Tätä on tapahtunut joitain kertoja aiemminkin, tosin viime kerrasta on jo parisen kuukautta. Stara oli kuitenkin pirteä ja iloinen itsensä kun lähdin niiden kanssa ulos, joten mistä voi johtua että se pissaa alleen ja jää "tuleen" makaamaan?? Tajuaako se edes että se on pissannut? Vai eikö sitä vain häiritse? Me oltiin kuitenkin oltu viimeisen kerran ulkona yhden jälkeen yöllä ja mä heräsin ennen yhdeksää.

Täytynee laittaa taas lekurille viestiä ja katsella mitä tehdään. Muuten Stara on nyt ollut sisäsiisti aiempien purkauksieni jälkeen, joskin ajoittain tulppa on ja pysyy turhankin tiukassa ja elikko saattaa olla 14 tuntia rojut sisällään kun ei vain ehdi tarpeilleen koska keppi, lintu, ihminen, tmv. Mä olen aika neuvoton kun en ymmärrä tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti