tiistai 7. kesäkuuta 2016

Muutosten kesä

Pitkästä aikaa kuulumisia kun vihdoin sai hetken ihan vain itselleen.

Kesä etenee hyvää vauhtia, ja Staran vointi on heitellyt. Se oli pitkään, siis oikeasti pitkään (lähes pari kuukautta) tekemättä sisälle tarpeitaan lähes täysin. Kolmena päivänä olen siivonnut sen jäljiltä, joka on valtava edistys aikaisempaan. Ylenpalttista pidättämistä ei ole myöskään esiintynyt, jota oli vielä vähän aikaa sitten.

Stara paastottaa itseään vähintään paristi viikossa, ja nyt sillä on ollut vatsa vähän sekaisin. Uskoisin sen johtuvan lämmöstä koska viileämmällä ilmalla tätä ei esiinny enää lähes koskaan jos ei liity suoraan ruokintaan. Oksentelua on ollut kahdesti touko-kesäkuun aikana, eikä poissaolokohtauksia ole juurikaan tullut. Ollaan siis hyvällä kaudella :)

Me muutetaan huomattavasti nykyistä isompaan asuntoon muutaman viikon päästä, ja hieman hermostuttaa kuinka Stara siihen suhtautuu. Koirat saavat oman huoneen takapihalle vievästä huoneesta, jossa voivat relata kun emme ole kotona. Puoliso osti taannoin kameran meille jotta voin työpäivän aikana seurata mitä koirat touhuaa, mutta ilokseni ne vain nukkuu. Ei meillä kyllä tuhoja ole tehtykään oikeastaan sen jälkeen kun Riesa oppi olemaan.

Staran kanssa on nyt harjoiteltu ulkoruokinnalla. Koska elikolla on korvat vain koristeena, se saa tällä hetkellä ruoan ainoastaan ulkoa kun tekee "töitä" (lue: tulee kutsusta luokse). Edistystä on tapahtunut pienin askelin. Aktiivinen harjoittelu monta kertaa päivässä tuottaa edes jonkinlaista tulosta :D
Tästä on hyvä jatkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti